Загорка Ретро вече  се предлага на българския пазар в нова

...
Загорка Ретро вече  се предлага на българския пазар в нова
Коментари Харесай

Загорка Ретро ще се предлага вече и в кен

Загорка Ретро към този момент  се предлага на българския пазар в нова опаковка – кен от 330 мл. След като беше първият бирен бранд у нас, който преди 2 години ни напомни, че ретрото отново е на мода, в този момент Ретро визира една още по-вечна тематика – някои неща не се трансформират.

Разбира се, самият кен е нещо ново, само че той припомня за същинската отмора, която в предишното просто наричахме отдих. Оттам и колекционерската серия кенове или както те самите се назовават: Пиво за културен, Пиво за деен и Пиво за домакински отдих.

Новата опаковка на Загорка Ретро наподобява съвременна, само че по този начин е изглеждал и първият български бирен кен. Той е пуснат на пазара през далечната 1984 година, точно от Загорка.

Загорка Ретро бе пусната на българския пазар през 2015 година. Само за една година марката съумя да заеме 4% дял по размер и 6% по стойност от целия бирен пазар в България*. Благодарение на сполучливия артикул Загорка Ретро бе номинирана в топ 10 на най-иновативните артикули в фамилията на Heineken по света за 2015 година

*По данни на AC Nielsen България за 2015

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР